2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Elfogott szőlő-tolvajok

Az ózdi rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy helyi családi ház udvarára mentek be engedély nélkül, majd ott szőlőt loptak.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya két helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. október 2-án 16 óra 40 perckor az egyik ózdi családi ház udvarára bemásztak, majd ott a tulajdonos engedélye nélkül szőlőt szedtek. A tolvajok éppen a kerítésen másztak ki, amikor az arra közlekedő járőrpáros elfogta őket.  

Az előállított, majd gyanúsítottként kihallgatott 26 éves F. István és 28 éves V. Gyula kihallgatásuk során beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…