2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Elfogott putnoki betörők

A rendőrök azonosították majd elfogták azokat a putnoki fiatalembereket, akik több helyi lakásba betörtek, illetve egy iskola műhelyéből szerszámokat loptak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse V. Benjamin 18 éves és B. Zsolt 19 éves helyi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak elfogásukig több putnoki házba betörtek, ahonnan például babakocsit, kerékpárt, mosógépet, centrifugát, kerti kisgépeket tulajdonítottak el. Egy helyi iskola műhelyéből pedig értékes szerszámgépeket is elloptak.

A rendőrök 2017. június 13-án fogták el és vették bűnügyi őrizetbe a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse a gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek