2021. 07. 26. hétfő

Anna, Anikó
1 EUR 362 HUF
1 GBP 423 HUF

Elfogott putnoki betörők

A rendőrök azonosították majd elfogták azokat a putnoki fiatalembereket, akik több helyi lakásba betörtek, illetve egy iskola műhelyéből szerszámokat loptak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse V. Benjamin 18 éves és B. Zsolt 19 éves helyi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak elfogásukig több putnoki házba betörtek, ahonnan például babakocsit, kerékpárt, mosógépet, centrifugát, kerti kisgépeket tulajdonítottak el. Egy helyi iskola műhelyéből pedig értékes szerszámgépeket is elloptak.

A rendőrök 2017. június 13-án fogták el és vették bűnügyi őrizetbe a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse a gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek