2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Elfogott és előállított verekedők

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság négy olaszliszkai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 23-án 17 óra körüli időben, a Kossuth Lajos utcán egy szórakozóhely előtt a 18 éves L. János és három fiatalkorú fiú előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították a verekedőket a rendőrkapitányságra.
A megye rendőri szervei 2013. október 23-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A tiszaújvárosi járőrök két férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Edelényi Rendőrkapitányság egy garázda férfi, míg az encsi rendőrök három, lopáson tetten ért személy ügyében rendeltek el kényszerintézkedést. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 23-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 23-án egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek