2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogott és előállított hétvégi garázdák

Oszlár, Ózd, Tiszaújváros – Oszláron és Ózdon is verekedőkkel szemben kellett intézkedni a rend őreinek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás eddigi adatai szerint 2014. március 8-án 16 óra 30 perckor Oszlár, Kossuth út egyik családi házánál előzetes szóváltást követően az egyik későbbi terhelt kapával, míg társa ököllel bántalmazott egy 24 éves helyi férfit.

A kiérkező rendőrök elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő L. Albert 51 éves helyi férfit és társát, L. Krisztián 25 éves tiszaszederkényi lakost.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. március 9-én 3 óra 30 perckor Ózd egyik vendéglátó egységéből a biztonsági őrök két ittas állapotban lévő személyt akartak kikísérni, amikor azok szóváltást követően rátámadtak az őrökre. A feldühödött vendégek egyike egy zsebkéssel lábán megsebesítette az egyik biztonsági őrt, míg a másikat homlokán vágta meg.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő B. Zoltán 21 éves és H. Sándor 29 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök elfogták és további eljárás lefolytatására az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek