2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Elfogott drogdílerek

Egyszerre ütöttek rajta a rendőrök két kábítószer-kereskedőn, egyikük Miskolcon adott túl a drogon, amit budapesti elosztójától szerzett be.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Jácint 34 éves budapesti és H. Csilla 21 éves boldvai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 21 éves gyanúsított Miskolcon, a Szűcs Sámuel utcában 2015. szeptember 17-én 18 órakor drogot adott át B. Károly 28 éves boldvai lakosnak, akiket a rendőrök a helyszínen tetten értek, majd a férfit később kábítószer birtoklás bűntett elkövetése miatt hallgattak ki.

A miskolci kábítószeres tranzakcióra lecsapó rendőrökkel szinte egy időben a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai közös akciójuk eredményeként Budapesten elfogták a miskolci nő dílerét. A hatóság megalapozott gyanúja szerint F. Jácint 34 éves fővárosi férfi adta el a fehérport tartalmazó paketteket miskolci kapcsolatának, amelyeket az tovább osztott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette F. Jácintot, akivel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. szeptember 20-án elrendelt. Az ügyben érintett további gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek