2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogás a miskolci bordélyban

A rendőrök elfogták azt a nőt, aki csaknem fél éve olyan „masszázsszalont” működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak.

Üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya egy 30 éves debreceni nővel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016 őszétől egy miskolci lakásban a gyanúsított több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett. Az asszony a lányok bevételéből rendszeresen részesedett.

A nyomozók 2017. március 8-án rajtaütöttek a masszázsszalonnak álcázott miskolci ingatlanban, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan U-né Z. Ágnest.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…