2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Életet mentett a balesethelyszínelő

A Sajópüspöki és Sajónémeti községek között bekövetkezett közlekedési baleset gépjárműbe szorult sérültjét szabadította ki egy ózdi rendőr.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának balesethelyszínelője, Zsámbok Zoltán r. főtörzszászlós 2014. július 2-án a kora délutáni órákban a 25-ös számú főút Sajópüspöki és Sajónémeti községek közötti szakaszán forgalomellenőrzést hajtott végre kollégájával Barna Alexandra prr. őrmesterrel.

Az ellenőrzés befejeztével már éppen elindulni szándékoztak a rendőrök szolgálati gépjárművükkel, amikor 15 óra 20 perckor egy nagy csattanásra lettek figyelmesek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 75 éves ózdi lakos az általa vezetett Opel Corsa típusú személygépjárművével Sajópüspöki irányából Ózd irányába történő közlekedése során hátulról – fékezés és irányváltoztatás nélkül – nekiütközött az út mentén álló, Ford Fiesta típusú személygépjárműnek.

A baleset következtében a parkoló autó 20 éves női sofőrje nem sérült meg, míg az Opelt kormányzó férfi eszméletét elvesztve a füstölgő gépjárművében rekedt.

A helyszínen lévő rendőrök azonnal megkezdték az életmentést és a kárenyhítést. Barna Alexandra prr. őrmester a baleset helyszínének lezárásáról intézkedett, míg Zsámbok Zoltán r. törzszászlós a gépjárműbe szorult, öntudatlan nyugdíjast szabadította ki. Az időközben kiérkező tűzoltók a füstölgő autót áramtalanították, a kigyulladást meggátolták, míg a mentősök a sérültet kórházba szállították.

A baleset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya vizsgálja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…