2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

ELBIR – bűnmegelőzési hírlevelek

A nyaralás felhőtlen pillanatainak eltöltéséhez ad hasznos tanácsokat az ELBIR aktuális kiadványa.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette, majd 2015. június első napjaiban megküldte az érintetteknek aktuális bűnmegelőzési témájú hírlevelét. A tájékoztató többek között a nyaralás felhőtlen pillanatait megelőző biztonsági intézkedések fontosságára hívja fel a figyelmet. A kiadvány továbbá megszívlelésre érdemes tanácsokat ad az áldozattá válás elkerülése érdekében is.

A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005 júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint a polgárok rendszerben regisztrált tagjai számára a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat.

A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://www.bunmegelozes.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek