2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Elaludt a sofőr

Egy román felségjelzésű kamion sofőrje Forró belterületén nekihajtott egy családi ház kerítésének, majd kidöntött egy villanyoszlopot és megrongált egy gázcsonkot is.

Az Encsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja annak a közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2017. április 6-án 6 óra körül történt Forrón. A kamion sofőrje a Fő úton haladt, amikor letért az útról és nekihajtott egy családi ház kerítésének, majd megrongált egy gázcsonkot, illetve egy villanyoszlopot is. A járműbe szorult súlyos sérüléseket szenvedő sofőrt a katasztrófavédelem munkatársai mentették ki, akit a mentőszolgálat munkatársai szállították kórházba. A vészhelyzet elhárításának idejére az érintett lakásokban élőket kitelepítették, akik a gázszivárgás elhárítása után visszamehettek otthonaikba.

A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit, de az elsődleges adatok szerint a sofőr elaludhatott vezetés közben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek