2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Éjszakai lopakodók

Éjszakai lopakodók

Éjszakai lopakodók Tegnap este leszálltával AZ AZ M30-as autópálya felsőzsolcai lehajtójánál Lassan-Lassan megjelentek AZ „alacsonyan repülő lopakodók”. Pechükre MERT a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság célzott akciót szervezett AZ éjszakai száguldozók kiszűrésére.

AZ este nyolc órától éjfélig tartó akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Emődi Autópálya Alosztálya, a Megyei Forgalomellenőrző Alosztály, valamint a Kossuth Bevetési Osztály munkatársai vettek részt.

A rendőrök egy média képviselőt is meginvitálták AZ éjszakai ellenőrzésre. Tették ezt azért, Hogy a polgárok közvetlenül is megtapasztalhassák: milyen veszélyeket is hordoz magában – a személyi sérüléssel Járó balesetek legnagyobb rizikófaktora – AZ agresszív gyorshajtás.

A Sajtó munkatársain keresztül a rendőrök tartózkodás mellett titkolt célja volt többek között Az is tudatni, Hogy a járművezetők számára világossá váljon: a rendőrség mar nemcsak nappal, hanem éjszakai körülmények között is rendelkezik olyan képességgel, Hogy kiszűrje AZ önmagukat ÉS másokat is veszélyeztető száguldozókat.

Éjszakai lopakodók AZ akció eredményeként a közlekedésrendészeti rendőrök – jelentős sebességtúllépés miatt – 25 gyorshajtóval szemben kezdeményeztek eljárást Közigazgatási.

A legkirívóbb gyorshajtó a megengedett 80 km / h sebesség helyett 127 km / h sebességgel vezette a beépített motor által hajtott „Légi járművét”.

Érdekességként lehet megemlíteni szintén azzal AZ utánfutóval felszerelt Gépjármű vezetőjét, akinek a vontatott járműszerelvény hátulján semmilyen kivilágítása Nem volt, ráadásul AZ utánfutóra Még kötelező felelősségbiztosítással SEM rendelkezett. Ha mindez Kévés lenne: a vontatást végző jármű is ki volt tiltva a forgalomból …

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek