2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Éjjeli látogatók

Három betörőt fogtak el az edelényi rendőrök.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság K. Dávid 22 éves, K. Árpád 42 éves és M. Sándor 26 éves edelényi lakosokkal szemben.
A nyomozás adatai szerint 2014. április 1-jén 20 óra 30 perckor az elkövetők feltörtek egy edelényi családi ház mellett lévő műhelyt, ahonnan motoros láncfűrészt, autóemelőt, akkumulátortöltőt, vontatókötelet tulajdonítottak el.

A sértett szomszédja észlelte, amint a betörők elmenekültek egy fehér színű autóval és értesítette is a házigazdát, aki viszont a rendőrségre telefonált.

Az Edelényi Rendőrkapitányságról a szolgálatirányító parancsnok – a bevett gyakorlatnak megfelelően – személyesen indult a helyszínre, de útközben meglátott egy fehér színű autót, amit megállított, a benne ülő három személyt igazoltatta és gyanús viselkedésük miatt a gépjárművet is átvizsgálta, amelynek során előkerültek az eltulajdonított tárgyak.

Az elkövetőket az időközben megérkező járőrtársak segítségével a szolgálatirányító parancsnok az Edelényi Rendőrkapitányságra előállította, a sértett pedig visszakapta az eltulajdonított értékeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…