2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Együttműködés

A közös célok hatékony elérése érdekében megújította együttműködési megállapodását a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és dr. Kiszely Pál bv. dandártábornok, büntetés-végrehajtási parancsnok 2017. május 4-én látta el kézjegyével az együttműködési megállapodást Miskolcon.

A dokumentum deklarálja, hogy a jogszabályokban meghatározott közös feladatok elvégzése, végrehajtása érdekében a két szervezet munkatársai a korábbi gyakorlati tapasztalatok mentén továbbra is támogatják egymás munkáját.

Az együttműködés kiterjed többek között katasztrófa, illetve katasztrófaveszély bekövetkezése esetén felmerülő egészségügyi válsághelyzetben, továbbá a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetben jelentkező feladatok végrehajtására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…