2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Egyből ötödik

Először vett részt magyar csapat egy Lengyelországban megrendezett rendészeti lövészbajnokságon.
A lengyelországi Lupkówban rendezték meg a XII. Kárpátok Eurórégió Lövészbajnokságot a Fegyveres Testületek tagjai részére. A 2018. szeptember 19-e és 21-e között megtartott versenyen szlovák, ukrán, lengyel fegyveres szervek képviselői mellett első alkalommal mérette meg magát magyar csapat. A honi színeket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a főkapitányság Kiképző Központjának munkatársai képviselték (Taricska Tibor r. alezredes, Halasi László r. alezredes, Bakó Dávid r. tőrzsőrmester, Kaló Flóra r. törzsőrmester, Bari Ágnes r. őrmester és Ali Dóra r. főtőrzsörmester).
lengyel

A rendezvény célja a lövészsport népszerűsítése, a lőkészség javítása, integráció a magyar, a szlovák, a lengyel és az ukrán fegyveres szervek tagjai között.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr főkapitányság különítménye a négy ország 30 csapatából az előkelő ötödik helyezést hozta haza.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum