2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Egy napon belül lezárt ügy

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Kazincbarcikán pár száz forintot rabolt áldozatától.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság O. Richárd 19 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Kazincbarcikán, a Lini István téren 2014. november 2-án 16 óra 10 perckor bántalmazott egy kurityáni férfit, akitől erőszakkal elvett pár száz forintot. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A lakossági bejelentést követően bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 24 órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Richárd 19 éves kazincbarcikai lakost.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett támadót. A hatóság az ügyben indított nyomozást befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal 2014. november 3-án megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek