2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Dühből szúrt, hatszor!

A gyanúsított maga sem tudta megmondani cselekedetének okát, egyszerűen csak dühös lett, feltételezhetően az általa elfogyasztott alkohol is közre játszott, annyi azonban bizonyos, hogy a presszóból kifelé jövet hatszor szúrt!

 

 

/Illusztráció/

 

Az egyik „áldozat” egy Kia Picantó három gumiabroncsa, a másik egy Mazda 323-asé. A bekecsi férfi miután megsemmisített hat kereket, dolga végeztével – immár megnyugodva – elindult hazafelé.

A két személygépkocsi tulajdonosa szintén a presszóban múlatta az időt, majd miután indulni szerettek volna, azt tapasztalták, hogy megkéselték az abroncsukat. Azonnal értesítették a rendőrséget, a nyomozók pedig fél órán belül elfogták a rongálót. A bekecsi férfi részletes beismerő vallomást tett. Az okozott kárt már a cselekmény másnapján megtérítette a sértetteknek oly módon, hogy új gumiabroncsokat vásárolt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldi meg az iratokat a Szerencsi Városi Ügyészségnek a bekecsi férfi által elkövetett két rendbeli, kisebb értékre elkövetett rongálás vétsége miatt. Az ügy várhatóan gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejeződik be.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek