2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Dűbel az úton – a közlekedés biztonságát veszélyeztette

A Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy közlekedési bűncselekmény elkövetőjének megtalálásához.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/2720/2017. bűnügyi számon a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. június 10-én 9 óra körül Miskolcon, a Hajós Alfréd út 50 szám előtt az eddig még ismeretlen tettes több fém dűbelt szórt szét az úttesten. Egy arra elhaladó autó szélvédője meg is rongálódott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az esettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4. szám alatt). A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…