2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Drogtartó bal fuszekli

A hajnali autós miután meglátta a rendőrjárőröket azonnal a gyorsított, de nem sikerült elmenekülnie. Mint később kiderült a külföldi férfi nem véletlenül akart olajra lépni, a bal zoknija ugyanis tiltott anyagot rejtett.

 

/illusztráció/

 

Még december 09-én a hajnali órákban a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk közben egy gyanúsan mozgó külföldi rendszámú személygépkocsira lettek figyelmesek a várost elkerülő tehermentesítő úton. Ellenőrzés alá akarták vonni, de a civil sofőr azon nyomban a gázra lépett. A rendőrök értesítették a kollégáikat, akik keresztbeálltak egy arra alkalmas útszakaszon ezzel kényszerítve megállásra a menekülő férfit.

A sikeres akció után a külföldi férfi elmondta, hogy azért akart elillanni, mert otthon hagyta a jármű forgalmi engedélyét. A módszeres ellenőrzés során azonban a férfi bal zoknijából egy fiola került elő, amiben kábítószergyanús anyag volt. A gyorsteszt később kimutatta, hogy a por valóban kábítószernek minősül. Továbbá a megtévesztés érdekében az autón két különböző rendszám volt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egyedi azonosítójel meghamisításának büntette és csekély mennyiségű visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indított eljárást a 35 éves külföldi elkövetővel szemben.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…