2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Díjkitűzés – Rablókat keres a rendőrség

A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse nyomozást folytat rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló információk alapján az ismeretlen elkövetők 2011. december 3-án a késő esti órákban ismeretlen elkövetők behatoltak egy tiszalúci családi házba, ahol az ágyban fekvő idős sértettet bántalmazták és értékei, pénze, illetve bankkártyája átadására kényszerítették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére 300.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A Rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel kapcsolatban információval tud szolgálni jelentkezzen. Bejelentés tehető személyesen a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsén (Gépállomás u.7.szám) munkaidőben, illetve  telefonon a 06-47/378-002-es számon, munkaidőn kívül az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek