2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Díjkitűzés: 100 ezer forint a nyomravezetőnek-videóval

Csuklyás rablót keres az Ózdi Rendőrkapitányság.
A cikkhez kapcsolódó videó: https://www.youtube.com/watch?v=OyAROdbHLRI
Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 2908/2013. bü. számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2013. november 30-án 17 óra 15 perckor Ózdon, az Árpád Vezér úton bement egy nemzeti dohányboltba, majd késsel a kezében megfenyegette az előadót és a bevételt követelte. A fenyegetés hatására az eladó átadta a bevételt a támadónak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrkapitányságon személyesen (Ózd, Jászi Oszkár u. 2), vagy tegyen bejelentést a 06/46 514-506-os telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőrfőkapitánya  nettó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek