2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Cserbenhagyót keres az Ózdi Rendőrkapitányság

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A baleset okozójának kézre kerítése érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló információk szerint 2013. április 2-án, 06:45 órakor egy eddig  ismeretlen forgalmi rendszámú, sötét színű, feltehetően Nissan Terrano típusú személygépkocsi Ózdon a Mekcsey úton, a Dobó út irányából az Akácos út felé haladt.

Ennek során előzte az előtte, vele azonos irányban közlekedő és balra nagy ívben a Tinódi útra bekanyarodni szándékozó Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsit, melynek nekiütközött.

A balesetet követően a vétkes autós a helyszínről megállás és adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Az ismeretlen forgalmi rendszámú Nissan személygépkocsi hátsó lökhárítójának bal oldala az ütközés következtében letört, amelyet annak vezetője a helyszínen hátrahagyott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri azon állampolgárok jelentkezését, akik a balesetet látták, a feltételezett okozóval, vagy az ismeretlen forgalmi rendszámú Nissan Terrano típusú személygépkocsival, illetve annak vezetőjével kapcsolatban információval rendelkeznek.

Megtehetik személyesen az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Rajhóczki Péter r. főhadnagy, osztályvezetőnél, vagy az alább felsorolt elérhetőségek valamelyikén:

Tel.: 06-48-570-070/52-26

Ingyenesen hívható: 06-80-205-197

Segítségüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek