2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Costa Concordia – Holttestet találtak a tengerjáró roncsában

Holttestet találtak a tengerjáró roncsában – © Fotó: Getty Images
Holttestet találtak hétfőn a tavalyelőtt elsüllyedt Costa Concordia tengerjáró roncsának egyik kabinjában a hajótest darabokra szedése közben – közölték a genovai hatóságok.

A holttest nagy valószínűséggel a hajó egyik pincéréé, az indiai állampolgárságú Russel Rebellóé. Rebellót a hajószerencsétlenség óta az eltűntek között tartották számon. A baleset 32 halálos áldozata közül ő volt az utolsó, akinek eddig nem sikerült megtalálni a tetemét.

A genovai kikötői kapitányság jelentette be, hogy emberi maradványokat találtak a Costa Concordia nyolcas számú fedélzetének egyik kabinjában. A holttestet eddig a rá borult bútorok rejtették el.

A 2012. január 13-án zátonyra futott tengerjárót júliusban vontatták a toszkán Giglio szigetének partjaitól a genovai kikötőbe, ahol az óriás hajóroncsot szétszedik és minden lehetséges részét újrahasznosítják.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek