2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Bűnmegelőzési vetélkedő Budapesten, miskolci sikerrel!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tartották a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának prevenciós célú „Krimit tud” vetélkedőjét.

A 2017. október 18-án megrendezett versenyre, országos szinten lehetett nevezni, így 12 megyei középiskolás csapatnak adódott lehetőség arra, hogy bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkban mérjék össze tudásukat, a médiából már jól ismert „Beugró” című televíziós műsor játékszabályainak megfelelően.

A vetélkedő házigazdája és moderátora a korábbi éveknek megfelelően Novák Péter színész, énekes, zeneszerző volt. A csapatok ügyesen improvizáltak, a helyzetgyakorlatokat kitűnően oldották meg az eseményen.

A megmérettetésen II. helyezést értek el a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium diákjai, Négyesi Odett Elza, Tóth Nikolett és Geszti Ágnes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…