2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Bűnmegelőzési előadások időseknek

Folytatódott az időskorúaknak szóló bűnmegelőzési előadássorozat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2013 októberében is folytatta az időskorúaknak szóló bűnmegelőzési előadássorozatát, amelyek legutóbb Mályinkán, Vadnán, Berentén és Radostyánban voltak. Az előadásokat Berentén és Radostyánban a helyi körzeti megbízottak, míg a másik két településen dr. Sallai István r. százados a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának vezetője tartotta a nagy létszámú, szépkorú közönség számára.

 

Az előadások témái érintették az időseket leginkább foglalkoztató erőszakos és vagyon elleni bűncselekmények megelőzését, a sértetté válás elkerülésének lehetőségeit, a biztonságtechnikai eszközök fajtáinak bemutatását és természetesen az áldozatvédelmet.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság célja, hogy az illetékességi területén a legkisebb településre is eljusson az időskorúaknak szóló előadásaival, ajánlásaival és felkészítse, tájékoztassa a szépkorú lakosságot az áldozattá válásuk elkerülése és a biztonságérzetük javítása érdekében. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek