2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bozótvágóval kergette élettársát

Elfogták a rendőrök azt a vizsolyi férfit, aki egy vitát követően menekülő élettársát egy késsel kergette a helyi művelődési házba, ahol megpróbálta megdobni, azonban ittasságából adódóan célt tévesztett.

Egy családi vita fajult el 2021. január 26-án kora délután Vizsolyban. Egy férfi élettársát akarta egy bozótvágóval bántalmazni, azonban a nő elmenekült házukból. Az asszony az utcáról a helyi művelődési házba szaladt be, ahol kedvese utolérte. A dühös férfi a nála lévő bozótvágóval meg akarta dobálni a nőt, ám ittasságából adódóan szerencsére nem találta el a sértettet, a művelődési házban azonban rongálást okozott.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a járőrök elfogták az indulatos férfit, majd előállították. A gyanúsított kihallgatása során nem tett vallomást.

Az Encsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a terhelttel szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek