2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Bozótvágóval kergette élettársát

Elfogták a rendőrök azt a vizsolyi férfit, aki egy vitát követően menekülő élettársát egy késsel kergette a helyi művelődési házba, ahol megpróbálta megdobni, azonban ittasságából adódóan célt tévesztett.

Egy családi vita fajult el 2021. január 26-án kora délután Vizsolyban. Egy férfi élettársát akarta egy bozótvágóval bántalmazni, azonban a nő elmenekült házukból. Az asszony az utcáról a helyi művelődési házba szaladt be, ahol kedvese utolérte. A dühös férfi a nála lévő bozótvágóval meg akarta dobálni a nőt, ám ittasságából adódóan szerencsére nem találta el a sértettet, a művelődési házban azonban rongálást okozott.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a járőrök elfogták az indulatos férfit, majd előállították. A gyanúsított kihallgatása során nem tett vallomást.

Az Encsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a terhelttel szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum