2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Borsodi rendőrök győzelme a bűnügyi technikai versenyen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen első helyezést ért el.

Tizedik alkalommal került megrendezésre 2016. május 4-én a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében a Vedres Mátyás Országos Bűnügyi Technikai Verseny, amelynek helyszínét Eger városa biztosította.

Az egész napos, 17 feladatból álló megmérettetésen – amelynek során többek között helyszíni szemle lefolytatása, bűnügyi nyilvántartásba vétel és helyszín rekonstrukciója is volt – 19 csapat vett részt. A vetélkedőt a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársai is színesítették.

Az izgalmas versenyt végül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte, amelynek vezetője Tarr László r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője volt, tagjai Szolyák Zoltán c.r. százados bizottságvezető, Majzik Tamás c.r. őrnagy bűnügyi kiemelt főtechnikus és Spisák András c.r. törzszászlós bűnügyi technikus voltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek