2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Bódultan kamionozott, jogosítványát elvették!

A járőrök Szalonna belterületén szűrték ki a közúti forgalomból azt a kamionvezetőt, aki zavart állapota miatt balesetet okozhatott volna. Járművezetés bódult állapotban vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 24 éves sajószentpéteri járművezetővel szemben. A férfit 2017. szeptember 19-én 13 óra körül állították meg az edelényi rendőrök Szalonna belterületén, aki tehergépjárművével követ szállított. A közlekedési ellenőrzés során a járőröknek a férfi zavart, ideges viselkedése lett feltűnő, ami miatt átvizsgálták a gépjármű kabinját, ahonnan kábítószergyanús növényi származékok kerültek elő cigarettapapírba töltve.    

A járőrök az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították a kamionsofőrt, vezetői engedélyét azonnal bevonták, majd a helyi orvosi ügyeletre kísérték mintavétel céljából. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek