2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF
_kepek-2012/51401-51600/51551

Bódult állapotban vezetett

_kepek-2012/51401-51600/51551A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves felsőregmeci lakossal szemben. A férfi 2020. január 20-án 10 óra után Alsóregmecen a Szabadság utcában közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a sofőr zavartan viselkedett, ezért a járőrök mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök gyanúját igazolta a kábítószergyorsteszt, amely pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták. A fiatalember ruházatából és az autójából további két alutasak is előkerült, amelyekben kábítószergyanús növényi származék volt.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy M. László 28 éves sátoraljaújhelyi lakos új pszichoaktív anyagot értékesített, ezért a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum