2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Bódult állapotban jogosítvány nélkül vezetett a rendőrségre

A járőrök elfogták azt a férfit, aki a rendőrségi idézését követően bódult állapotban, vezetői engedély nélkül hajtott járművével Miskolcon.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály egyenruhásai 2021. május 25-én 10 óra után, Miskolcon a Szeles utcában vontak intézkedés alá egy 47 éves helyi férfit. A sofőr az intézkedés során zavartan viselkedett, mozgása koordinálatlan volt. Az autó vezetője elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt bódító hatású szereket vett be, illetve jogosítvánnyal sem rendelkezik. A férfit a járőrök előállították mintavétel céljából, melyek során drogtesztet is alkalmaztak vele szemben, mely pozitív értéket mutatott. Az eljárás során a rendőrök azt is megállapították, hogy az intézkedés alá vont személynek aznapra volt idézése a rendőr-főkapitányságra, egy korábbi közlekedési bűncselekmény miatti gyanúsítotti kihallgatás végett.

A rendőrök büntető eljárást indítottak a sofőrrel szemben járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek, és őrizetbe is vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…