2023. 01. 30. hétfő

Gerda, Martina
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Bódult állapotban jogosítvány nélkül vezetett a rendőrségre

A járőrök elfogták azt a férfit, aki a rendőrségi idézését követően bódult állapotban, vezetői engedély nélkül hajtott járművével Miskolcon.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály egyenruhásai 2021. május 25-én 10 óra után, Miskolcon a Szeles utcában vontak intézkedés alá egy 47 éves helyi férfit. A sofőr az intézkedés során zavartan viselkedett, mozgása koordinálatlan volt. Az autó vezetője elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt bódító hatású szereket vett be, illetve jogosítvánnyal sem rendelkezik. A férfit a járőrök előállították mintavétel céljából, melyek során drogtesztet is alkalmaztak vele szemben, mely pozitív értéket mutatott. Az eljárás során a rendőrök azt is megállapították, hogy az intézkedés alá vont személynek aznapra volt idézése a rendőr-főkapitányságra, egy korábbi közlekedési bűncselekmény miatti gyanúsítotti kihallgatás végett.

A rendőrök büntető eljárást indítottak a sofőrrel szemben járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek, és őrizetbe is vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…
Átvágó pénzváltók Miskolcon
Többmilliós adókülönbözetet állapított meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy szállodát üzemeltető vállalkozásnál. A cég számlái egy állítólagos b…

További cikkek