2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF

Biztonságos óvodák Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Emlékplakettet adtak át a programot eredményesen teljesítő intézményeknek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével idén is meghirdette a Biztonságos Óvoda elnevezésű programot.

A program célja az volt, hogy a gyermekeket érintő legfontosabb közlekedésbiztonsági ismeretátadást támogassák. Kiemelt figyelmet kapott továbbá az óvodai nevelési programba beilleszthető közúti közlekedésbiztonsági módszertanok és oktatási segédletek megismertetése is a közintézményekkel. A résztvevők elnyerhették a Biztonságos Óvoda címet, valamint hasznos segédleteket kaptak a közlekedésbiztonsági tevékenységük támogatásához.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéről a programban tizenkét óvoda vett részt. Az eredményesen teljesítők 2020. december 15-én egy plakettet vehettek át a megyei Balesetmegelőzési Bizottság képviselőjétől.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum