2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Biztonságos óvodák Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Emlékplakettet adtak át a programot eredményesen teljesítő intézményeknek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével idén is meghirdette a Biztonságos Óvoda elnevezésű programot.

A program célja az volt, hogy a gyermekeket érintő legfontosabb közlekedésbiztonsági ismeretátadást támogassák. Kiemelt figyelmet kapott továbbá az óvodai nevelési programba beilleszthető közúti közlekedésbiztonsági módszertanok és oktatási segédletek megismertetése is a közintézményekkel. A résztvevők elnyerhették a Biztonságos Óvoda címet, valamint hasznos segédleteket kaptak a közlekedésbiztonsági tevékenységük támogatásához.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéről a programban tizenkét óvoda vett részt. Az eredményesen teljesítők 2020. december 15-én egy plakettet vehettek át a megyei Balesetmegelőzési Bizottság képviselőjétől.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek