2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Biztonsági öv: Kötve, hiszem!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye elmúlt 24 óra rendőrségi eseményeiből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. július 31-én három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A kora reggeli órákban Onga és Gesztely között személyi sérüléses közlekedési baleset történt. A helyszínelés adatai szerint egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a járműve sebességét, ami kicsúszott. A balesetben a sofőr és három utasa is megsérült. A körülményekhez tartozik, hogy sem az autó vezetője, sem az utasok nem használták a biztonsági övet. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a délutáni órákban történt Bódvarákón. Az elsődleges adatok szerint egy 73 éves kerékpáros a lejtőn túl gyorsan hajtott, majd egy ház kerítésének ütközött. A nőt kórházba szállították sérüléseinek ellátására.

 

Kerékpárosok ütköztek Kázsmárkon. A kora esti órákban a település belterületén egy kerékpáros nem biztosított elsőbbséget egy másik biciklisnek és összeütköztek. A védett útvonalon haladó nőt kórházba szállították sérülései ellátásra. A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

 

 

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség az elmúlt 24 órában hat személyt vett szabálysértési őrizetbe. Az Ózdi az Encsi és az Edelényi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt egy-egy, illetve két férfit. Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedéssel élt az Edelényi és Encsi Rendőrkapitányság egy-egy férfival szemben az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt.

A rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé az elkövetőket.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek