2024. 08. 8. csütörtök

László
1 EUR 396 HUF
1 GBP 460 HUF

Biztonsági intézkedés Tállyán

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. március 2-án is kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsére az éjszakai órákban lakossági bejelentés érkezett, miszerint az egyik utcán az árokban egy férfi alszik. A helyszínre érkező járőrök a magatehetetlen 32 éves személyt kisegítették a gödörből. A rendőrök úgy ítélték meg, hogy a férfi önerejéből nem tud hazamenni, ezért kihűlésének megakadályozása érdekében, biztonsági intézkedés keretében lakására szállították.

Óvó intelem!

A Rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy fordítsunk nagyobb gondot embertársainkra. A Rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik veszély helyzetben látnak, vagy találnak valakit, telefonáljanak az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek