2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Biztonsági intézkedés: kisegítették a távoltartottat

A kiérkező rendőrök mentőt hívtak az úttesten fekvő férfihez, majd biztonságos helyre szállították. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2013. december 5-én 20 óra 30 perckor érkezett állampolgári bejelentés alapján az Abaújkér és Boldogkőváralja közötti útszakaszra mentek ki intézkedni az Encsi Rendőrkapitányság járőrei.

A bejelentés szerint egy férfi magatehetetlenül feküdt az út szélén, aki összefüggéstelenül beszélt. A járőrök a helyszínen mentőt hívtak az elesett, 59 éves abaújkéri férfihez, melynek megérkezéséig beültették a szolgálati gépjárműbe, ahol felébredve pár perc elteltével magára talált.

A kiérkező mentőtiszt megvizsgálva sérülést nem talált a férfin, akivel a vizsgálat után már megfelelően kommunikálni lehetett. A férfi elmondta, hogy az Abaújkér külterületén található zöldséges kertbe tartott, hogy a fűthető és szigetelt éjjeli őrbódéban aludjon, mert haza nem mehet, mivel távoltartás van vele szemben elrendelve.

A rendőrök a férfit végül biztonsági intézkedésként elszállították a gyümölcsösbe, ahol már saját erejéből szállt ki a gépjárműből és segítség nélkül ment be a fűthető őrbódéba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…