2024. 08. 13. kedd

Ipoly
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Biztonsági intézkedés

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a mentőszolgálat munkatársaival közösen mentették meg egy hejőpapi nő életét, aki öngyilkossági szándékkal vett be különféle gyógyszereket.

A rendőrségre 2015. március 10-én 20 óra 43 perckor érkezett telefonos bejelentés, hogy egy nő hejőpapi családi házában öngyilkossági szándékkal gyógyszereket szedett be.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a mentők már ott tartózkodtak, azonban a portán lévő hamis kutya és a zárt ajtó miatt a lakásba nem tudtak bejutni.

A rendőrök gázsprayt használtak a kutyával szemben, amely az udvar hátsó részébe ment, míg a bejárati ajtót befeszítették, így a mentők a kritikus állapotban lévő nő ellátását megkezdhették.

A mentőszolgálat munkatársai az elsődleges egészségügyi beavatkozások után a beteg állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították további ellátása céljából.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek

Teraszfedések mindenkinek
Ha a teraszfedésekről van szó, mindenképpen beszélni kell a szerkezetről, és a fedéshez használt anyagokról is. Mindkettő esetében jól kell ismernünk …