2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Bíró elé állhat az útonálló


A bűncselekményt csak másnap jelentették be, a rendőrök így is pár órán belül elfogták a gönci útonállót.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben az Encsi Rendőrkapitányság. A bűncselekményt 2013. november 12-én 12 óra 30 perckor követték el Gönc külterületén. Az akkor még ismeretlen elkövető megállított egy 57 éves férfit, akitől pénzt követelt, miután kapott még többet akart. Az útonálló végül bántalmazta a sértettet, majd a földön fekvő férfi zsebéből erőszakkal eltulajdonította készpénzét és elmenekült a helyszínről.

 

A rendőrségre másnap tettek bejelentést az esetről. A nyomozás eredményeként a rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták a 34 éves T. Lászlót, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gönci férfi ügyét gyorsított eljárásban bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…