2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Bilincs csattant a fiatalkorú iskolai rabló és zsaroló csuklóján

Bilincs csattant a fiatalkorú iskolai rabló és zsaroló csuklóján

Rablás és zsarolás bűntette miatt indult nyomozás az egyik mezőkövesdi tanintézmény iskolarendőrének feljelentése alapján egy fiatalkorú fiú ellen.
Az eljárás során bebizonyosodott, hogy a 15 éves fiú 2012. tavaszától több alkalommal megfenyegette két diáktársát. Tőlük testi épség elleni fenyegetéssel pénzt, édességet és további csekély értékű dolgokat követelt. A sértettek alkalmanként maximum 100 forintnyi összegeket adtak át a gyanúsítottnak.

A bűncselekményre az egyik tanár gyanúja alapján, az iskolarendőr nyomozása során derült fény. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói az eset tisztázása érdekében több gyermeket is meghallgattak, mely során derültek ki az ügy részletei. A rendőrök rablás és zsarolás bűntettének elkövetése miatt a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették, aki részben beismerő vallomást tett. A Miskolci Városi Bíróság a rendőrség előterjesztését jóváhagyva a fiút előzetes letartóztatásba helyezte.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek