2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Bikát posztolt a netre, majd a rendőrök posztoltak nála

Elejtett gímszarvas bikával pózolt egy fiatalember, majd a fényképet posztolta, azaz feltette egy közkedvelt internetes közösségi oldalra. Arra nem is gondolt, hogy a rendőrök is érdeklődést mutatnak a galériája iránt.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi a napokban, hogy az egyik internetes közösségi oldalra feltett fotón látható elejtett gímszarvas megítélése szerint lopásból származhat. A vadász azt is elmondta még, hogy a felvétel alapján sikerült beazonosítania az általa ismert területet, ahol feltételezhetően meglőtték a vadat.

Az elsődleges rendőri intézkedések igazolták a feljelentő gyanúját. A nyomozás eddigi adatai szerint a trófeás fényképet egy szuhogyi férfi tette közzé az interneten. A fiatalember ugyanis mielőtt szétbontotta volna ismerőse kérésére az állatot, fényképfelvételt készített, majd a pózolós fotót posztolta az interneten.

A rendőrök eljutottak a szendrői megrendelőhöz is, aki különböző legendákkal próbálta megmagyarázni miként került birtokába a majd 300 000 forintot érő állat.
Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított eljárást a szendrői férfival szemben.

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek