2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Tizenháromra emelkedett a kihűlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Betörőt fogtak a vámosok

Betörőt fogtak a vámosokEgy zsáknyi cigarettát lopott az egyik dubicsányi kisboltból az a férfi, akit vasárnap éjszaka fogtak el a vámosok. A mélységi ellenőrző csoport járőrei a tolvajt megbilincselték, majd értesítették a rendőröket.

Dubicsány főútján haladtak át a Vám- és Pénzügyőrség járőrei, amikor megszólalt az egyik élelmiszerbolt riasztója. Éppen az autójuk mellett. Néhány másodperccel később egy kapucnis felsőt viselő férfira figyeltek fel, aki egy teli zsákkal a hátán rohanni kezdett. A vámosok utána eredtek és üldözőbe vették a menekülőt. Egy parkos területen érték utol a férfit, aki akkorra már a földön feküdt. Valószínűleg elesett. A férfi mellett hevert az a zsák is, amivel szökni próbált. A zsákból különböző márkájú – magyar adójeggyel ellátott – cigaretták és dohánytermékek peregek ki. Mivel minden jel arra mutatott, hogy feltartóztatott férfi tört be a kisboltba, a vámosok megbilincselték őt és értesítették a rendőröket. A néhány perc alatt kiérkező rendőr járőrök végül előállították a tolvajt.

új réteg…

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek