2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Betörők rendőrkézen

A sértett visszakapta Csenyétéről ellopott értékeit.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság Krasznokvajdai Rendőrőrse ismeretlen tettesekkel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint ismeretlen személyek 2014. augusztus 3-án 23 órát megelőzően betörtek egy csenyétei – jelenleg lakatlan – családi házba, ahonnan lemezkádat, gáztűzhelyt, kályhát, különféle háztartási eszközöket és lakberendezési tárgyakat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 2014. augusztus 22-én elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves G. Gábort és társát a 22 éves K. Attilát.  

A csenyétei terhelteknél tartott házkutatás során szinte valamennyi lopott tárgy feltalálásra és lefoglalásra került, melyeket a rendőrség 2014. augusztus 28-án adott vissza jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek