2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Betonkoffer

Rendőrök első Erőemelő Bajnokságát rendezték meg az elmúlt hétvégén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A legerősebb megyei rendőr Karcsák Attila, a Sajószentpéteri Rendőrőrs járőre kiváló teljesítményt nyújtott például a betonkoffer cipelésben, vagy az autófelhúzásban. Ezen nem húzta fel magát az Edelényi Rendőrkapitányság állományában lévő második helyezett Majoros Árpád, aki a kerékforgatásban brillírozott. Szépen csillogó teljesítménnyel lett bronzérmes a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola képviseletében versenyző Péter Gábor. De a többi nyolc induló is remekül forgatta a hatalmas kerekeket vagy éppen könnyedén emelgette a mázsás rönköket.

A július 4-én Hejőkeresztúrban megrendezett sportesemény elsődleges célja, az egészséges életmód és a rendszeres testedzés pozitívumainak látványos demonstrálása. Ugyanakkor a sportbaráti kapcsolatok erősítése, az állomány állóképességének fejlesztése volt.

A versenyt a „Magyarország Legerősebb Rendőre 2008.” cím birtokosa szervezte. Németh Szabolcs, r. zászlós Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Körzeti megbízottja érzi magában az erőt, így jövőre is megrendezi a bajnokságot.

Információs háttér:
A bajnokság fővédnökei voltak: Dr. Vereckei Csaba r. ezredes megyei
főkapitány, Mészáros KING László fekvenyomó
világbajnok,világcsúcstartó, fekvenyomó szakágvezető

Versenyszámok:           – rönknyomás
                                  – autófelhúzás
                                  – fekvenyomás
                                  – kerékforgatás
                                  – vegyes szám (koffercipelés, lábközt cipelés)

 

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek