2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Beteget fosztott ki

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra lopásról tettek bejelentést, az egyik helyi egészségügyi intézményből.

A rendelkezésre álló információk szerint egy férfit szállítottak be a mentősök orvosi ellátásra, akit fia is elkísért. Az ellátás során az ügyeletes orvos és az ápolónő is a kezelőben tartózkodott. A kezelés végén arra lettek figyelmesek, hogy az egyik fekvő beteg asszony kiabál, mert ellopták a telefonját.

A beteg elmondta, hogy éppen aludt, apró zajra ébredt. Ekkor azt látta, hogy egy idegen fiatalember az ágy végében lévő táskájában kutat. Megmutatta a tolvajt is, aki a személyzet felszólítására visszaadta a készüléket. Ezt követően értesítették a rendőrséget.

Az azonnalos rendőri intézkedés során a járőrök a helyszín közelében az intézmény bekerített udvarán intézkedés alá vonták a feltételezett elkövetőt, aki a telefon eltulajdonítását elismerte.

A 19 éves szalonnai fiatalemberrel szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást kifosztás bűntette miatt, a hatóság egyben elrendelte az elkövető bűnügyi őrizetbe vételét is bíróság elé állítás céljából.

A Kazincbarcikai Városi Bíróság kifosztás bűntette miatt, mint visszaesőt 2 év 1 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a fiatal férfit, az ítélet jogerős.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek