2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bent tartott kitartott

A Miskolci Rendőrkapitányság kitartottság bűntette miatt indított eljárást H. Zoltán 31 éves miskolci lakossal szemben, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy elfogása napjáig tiltott kéjelgésből származó jövedelemből tartotta, tartatta el magát. Mivel a gyanúsítottnak más jövedelemforrása nem volt, egy prostitúciós tevékenységet folytató 24 éves nő által megkeresett pénzből fedezték a közös életvitelükkel kapcsolatos kiadásaikat. A bűnügyi őrizetbe vett férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé.

A taláros testület H. Zoltánt két év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte, mellette két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A tiltott kéjelgésen tetten ért L. Henriettát a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és szintén gyorsított eljárásban a bíróság hat nap elzárásra ítélte.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek