2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Beletört a bicskája- Azonnal elfogták a miskolci rablót

Pénzt és cigarettát követelt az a miskolci férfi, aki szándékának nyomatékosításra egy bicskát is felmutatott a sértettnek, azzal azonban nem számolt, hogy a buszmegállóban két szolgálaton kívüli rendőr is várakozik. A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 20 éves miskolci férfival szemben. Az elkövető március 18-án a kora reggeli órákban Miskolcon a Búza téren buszra várakozóktól pénzt és cigarettát kért. Ennek során egy fiatalemberhez is odalépett és követlelését a kezében tartott bicskával nyomatékosította.

Az esetet látva a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a megállóban várakozó szolgálaton kívüli rendőrei szolgálatba helyezték magukat és elfogták az elkövetőt.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette a hatóság, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek