2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Behúzott a szénahúzó horoggal

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Fatolvajokat értek tetten a miskolci járőrök. Az 52 éves P. János és a 33 éves F. István Miskolc külterületén mezgerelte a fát, amit a lovas kocsijukra pakoltak. Az illegális fagyűjtőket a Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette.

 Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést alkalmaztak a miskolci rendőrök azzal az öt nővel szemben is, akik védett övezetben kínálták szexuális szolgáltatásaikat a megyeszékhelyen.

Az Ózdi és a Szerencsi Rendőrkapitányság pedig lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy-egy férfit.

 

Garázdaság Girincsen

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 27 éves B. Gézával szemben. A nyomozás adatai szerint Girincsen a helyi férfi eset nyolc óra után nem sokkal bántalmazott egy 19 éves fiatalembert, akit egy szénahúzó horoggal is megfenyegetett. Az incidensben nem sérült meg senki. A rendőrségre előállították a támadót, aki az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet.

 

Ittas vezetésért elvett jogosítványok

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci és a Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek