2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

„Behálózva” – Digitális Témahét

A „Digitális Témahét” országos programjának részeként tartottak előadást az internet megfelelő használatáról, illetve annak veszélyeiről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei Bőcsön.

Az elmúlt héten a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának munkatársai a Bőcsi Általános Iskola és Szakiskola, Alapfokú Művészeti Iskolában tartottak előadásokat a „Digitális Témahét” keretében ötödikeseknek és hatodikosoknak, illetve nyolcadik osztályos tanulóknak.

Vinczéné Kárpátfalvi Erika r. őrnagy a virtuális valóság pozitívumait emelte ki megemlítve természetesen a közösségi oldalak veszélyeit is, illetve ezek kivédésére adott tanácsot a tanulóknak. Jenei Károly r. alezredes pedig drogprevenciós előadást tartott, kiemelve azon viselkedési mintákat, amivel elkerülhetőek az áldozattá válás eshetőségei.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek