2023. 12. 11. hétfő

Árpád, Árpádina
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF

Balesetveszélyesen közlekedett az ittas sofőr

Egy szolgálaton kívüli rendőri vezető figyelmét felkeltette Miskolcon az a sofőr, aki bizonytalan úttartású autójával többször is áttért a szemközti sávba.
Miskolcon, a Hidegsoron közlekedett 2019. július 5-én 20 óra 40 perc körül egy szolgálaton kívüli rendőri vezető, akinek feltűnt egy balesetveszélyesen közlekedő autó. Az érintett sofőr többször is áttért a szemközti sávba, a jármű úttartása pedig bizonytalan volt.

A szabadidős rendőr a balesetveszélyes helyzet megszüntetése érdekében szolgálatba helyezte magát, majd intézkedés alá vonta az autót, illetve annak vezetőjét. Az időközben értesített és a helyszínre megérkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az adatok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a 31 éves sajóivánkai férfi vezetői engedélyét a bíróság ideiglenesen bevonta, ittas járművezetés miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban elkövetett  vétség megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett bíróság elé állítására. Ügyészi indítványra a bíróság 2019. július 8-án pénzbírsággal sújtotta és két évre eltiltotta a vezetéstől.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

NEM JÓ A KÓD
Egy miskolci sértett egy kanapévásárlás kapcsán több mint 400 ezer forint „biztosítási díjat” utalt el egy nem létező szállítócégnek. A Borsod-Abaúj-Z…
Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek