2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Babakocsin tolta haza a kredencet

Babakocsin tolta haza a kredencet

Babakocsin tolta haza a kredencet A közelmúltban egy lakatlan családi házból a betörő elemenként hordta el a konyhakredencet. A szekrénysort otthonában azonban teljesen berendezni már nem tudta, mert addigra az „utazó” bútort a tiszaújvárosi rendőrök lefoglalták.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint Nagycsécsen egy lakatlan házba ismeretlen elkövető betört és eltulajdonított egy konyhabútort.

A bejelentő, a ház tulajdonosa – aki néhány hónapja egy közeli településre költözött – aznap találkozott egy ismerősével, aki elmondta neki, hogy betörtek a házába. A sértett azonnal Nagycsécs felé vette az irányt és az ingatlanához ment és a konyhába belépve a kredenc hűlt helyét találta.

Babakocsin tolta haza a kredencet A bejelentés alapján hamarosan kiérkező egyenruhások megtekintették a helyszínt, majd kis idő múltán a beszerzett adatok birtokában már az elkövető címére mentek. A tulajdonos kétséget kizáróan ráismert a meglovasított bútorára, így a konyhaszekrény hamar lefoglalásra került.

Az elkövető gyanúsítottkénti kihallgatása során beszámolt arról, hogy a konyhaszekrényt elemenként, egy babakocsin tolta hazáig. Elmondása szerint többen látták a furcsa fuvarozást, de akkor senki sem szólította meg.

Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek