2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Azonosították a kazincbarcikai verekedőket – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Azonosították a kazincbarcikai verekedőket – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság négy fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton 2013. november 16-án 0 óra 50 perckor négy fiatal férfi előzetes szóváltást követően összeverekedett egymással. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a rudabányai 22 éves V. Zoltánt, a kazincbarcikai 18 éves T. Botondot és egy fiatalkorú társukat. A negyedik verekedőt még keresi a rendőrség.

A megye rendőri szervei 2013. november 15-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci, a Kazincbarcikai és az Encsi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tulajdon elleni szabálysértés miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…