2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Azonosított zádorfalvai betörő

Betörtek egy zádorfalvai házba, ahonnan értékes használati eszközöket vitt el a tolvaj. A rendőrök a tettest elfogták, az eltulajdonított értékeket pedig a tulajdonosnak visszaszolgáltatták.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Zádorfalva egyik családi házába 2014. április 8-án 12 óra után betörtek, majd a tolvaj többek között hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, porcelán étkészletet, valamint különböző, szerszámokat vitt el.

A nyomozók két hónap alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható zádorfalvai 21 éves H. Alexet, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A más bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható tettest a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság 2014. május 22-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőrség a jogtalanul eltulajdonított értékeket 2014. július 3-án visszaadta jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…