2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Azonosított támadó

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a padon ülő miskolci férfi, akit egy másik minden ok nélkül bántalmazott. A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót.
Gondatlanságból elkövetett, életveszélyes sérülést okozó súlyos testi sértés vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Gábor 41 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Győri kapuban 2015. szeptember 2-án 15 óra körüli időben minden ok nélkül megütött egy padon ülő férfit, majd a helyszínről távozott. A sértett az ütés következtében leesett a padról és súlyos, életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

A nyomozók az ügy felderítése érdekében bevezetett intézkedések eredményeként azonosították, majd 2015. szeptember 7-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták a 41 éves férfit, aki beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek