2024. 02. 25. vasárnap

Mátyás
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Azonnal elfogott támadó

A rendőrök szinte azonnal azonosították és elfogták azt a férfit, aki Tiszaújvárosban erőszakkal elvette a sértett pénzét.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 29 éves hejőpapi férfival szemben. A gyanúsított Tiszaújvárosban, a Mátyás király úton 2017. május 4-én 11 óra körül pénzt kért egy nagycsécsi lakostól, aki nem adott. A támadó ezt követően bántalmazta a sértettet és elvette annak pár ezer forintját, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A hatóság bűnügyi őrizetbe vette a támadót.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek